top

DWI en BNS Crisp samen sterker!

Home  /  DWI en BNS Crisp samen sterker!
a

DWI en BNS Crisp samen sterker!

- De komende jaren zet DWI de inspirerende samenwerking met de stylisten van BNS Crisp voort middels een 3-jarige overeenkomst.


Tijdens een speciale introductieshow bij De Woonindustrie presenteert designmerk Évidence de innoverende serie Brisa van ontwerper Frans Schrofer. Kom op 17 of 18 juni naar DWI en laat je verrassen!


Op 4 juni stond DWI in de schijnwerpers als locatie voor opnamen van de film 'Smaak'.

DWI is trots te kunnen melden dat de al 10 jaar durende samenwerking met de stylisten van BNS Crisp wordt voortgezet. Wij geloven in de kracht van het collectief en beide partijen hebben de wens uitgesproken om de samenwerking te intensiveren, waarbij we ons concentreren op ons doel om hét interieurcentrum van Nederland te worden én te blijven! Daarom zetten wij onze gezamenlijke krachten in voor een optimale ondersteuning van onze exposanten en andere participanten, met een constante focus op inspiratie en innovatie van DWI. 

17 en 18 juni 
Évidence presenteert Brisa!

...........................................................................
DWI geeft Évidence een podium voor de nieuwe serie Brisa, die naast banken en fauteuils ook aanbouwelementen en accessoires omvat. Évidence richt zich op liefhebbers van eigentijds design met compacte afmetingen en een actief comfort. Alle producten worden op bestelling gemaakt en de kwaliteit wordt gewaarborgd door Nederlands grootste merkproducent Leolux.
Volgens designer Frans Schrofer is de Brisa-collectie een compleet luxe zitmeubelprogramma met oog voor variatie, balans en comfort.
Een prachtig detail zijn de gegoten pootjes in diverse hoogtes, kleuren en afwerkingen, zodat ze bij elke bekleding passen.
We nodigen je uit om deze innoverende collectie te komen zien en uitproberen op 17 en 18 juni in de inspirerende ambiance van DWI, Atrium.