top

showUP kick-off: Zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van showUP.

Home  /  showUP kick-off: Zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van showUP.
a

showUP kick-off: Zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van showUP.

Een mooie mix
ShowUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar.

Overzichtelijk en inspirerend
Tal van nieuwe merken uit binnen- en buitenland zijn in Nederland alleen op showUP te zien. Een unieke kans dus voor winkels en concept stores die een bijzondere aanvulling voor hun assortiment zoeken.
Verder niet te missen is de halfjaarlijkse trend-update in de vorm van een presentatie en installatie van buro jantrendman.

ListenUP
En er is meer. listenUP is het lezingenprogramma waar van experts en trendwatchers de bezoeker bijpraten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Nieuw deze keer is de sessie van Trend Forecasters Hanneke Kamphuis en Marly Witteveen. Beiden hebben een achtergrond in retail en design en vertellen over trends in Botanical Lifestyle. Ook nieuw is de sessie van Marie Gon over Color Navigator System, een vernieuwend en breed inzetbaar kleursysteem.

UPcycle // ZERO waste
Veel labels maken zich sterk voor duurzaam design. Dat doen ze door te recyclen, bewust te produceren of door een product te maken dat duurzaam gedrag stimuleert. UPcycle // ZERO waste werd in februari gelanceerd op showUP en zal in september weer een prominente plek krijgen op de beurs. Een 10-tal conscious brands laten zien dat bewust produceren en consumeren de toekomst heeft. Het levert mooie producten op die voor veel winkels interessant zijn.

Ba Hoe installatie
Op showUP is de kleurrijke Ba Hoe installatie van Ulrike Jurklies (mo man tai) te zien. Digitaal gedrukte eco-stoffen in felle kleuren verwelkomen de bezoekers op verrassende wijze bij de entree. De Ba Hoe Lounge is een spectaculaire 13 meter lange wand met bijpassende zitelementen in diverse kleuren en geometrische vormen.Op showUP is de kleurrijke Ba Hoe installatie van Ulrike Jurklies (mo man tai) te zien. Digitaal gedrukte eco-stoffen in felle kleuren verwelkomen de bezoekers op verrassende wijze bij de entree. De Ba Hoe Lounge is een spectaculaire 13 meter lange wand met bijpassende zitelementen in diverse kleuren en geometrische vormen.

FACTS

Datum
1 en 2 september 2019

Openingstijden
10.00 – 18.00 uur

Locatie
Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen

showUP wordt gehouden in EXPO Haarlemmermeer. De locatie is dichtbij de luchthaven van Schiphol AMS en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Gratis toegang na registratie op www.showup.nl